С положителни проби за коронавирус са четирима души от персонала

...
С положителни проби за коронавирус са четирима души от персонала
Коментари Харесай

Четирима души от персонала на Центъра за настаняване от семеен тип в Ямбол са с COVID-19

С положителни проби за коронавирус са четирима души от персонала на Центъра за настаняване от семеен тип за младежи с увреждания в Ямбол. Днес в Коронавирус реанимацията на многопрофилната болница е починал мъж на 29 години, обитател на центъра. Това съобщиха от РЗИ.

Взети са проби от целия персонал на социалното заведение, предстои изследване на всичките 14 потребители.

Това е третото социално заведения в региона, в което пламва коронавирусна инфекция. В дома за стари хора в Ямбол 45 потребители и няколко души от персонала са с положителни PCR тестове, но ситуацията засега е спокойна. Всичките 170 потребители остават по стаите, храната им се доставя на място.

В дома за стари хора в тунджанското село Болярско са заразени 14 потребители и четирима санитари. Останалите 12 души с отрицателни проби са отделени на друг етаж.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15782  В Беларус са регистрирани 1563 нови случая на COVID-19 за денонощие В Беларус са регистрирани 1563 нови случая на COVID-19 за денонощие  Момченце на годинка от Шумен е с COVID-19 Момченце на годинка от Шумен е с COVID-19  Още трима лекари изгубиха борбата с COVID-19 Още трима лекари изгубиха борбата с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР