Софийска районна прокуратура се самосезира по повод изявления на К.К.,

...
Софийска районна прокуратура се самосезира по повод изявления на К.К.,
Коментари Харесай

Прокуратурата погна лидер на партия за внасяне на смут заради коронавируса

Софийска районна прокуратура се самосезира по повод изявления на К.К., лидер на политическа партия, будещи неоснователна тревога у гражданите в условията на обявеното на територията на страната извънредно положение, във връзка с пандемията от коронавирус Covid-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3219
В телевизионно предаване К. твърдял, че въведените противоепидемични мерки от здравните власти са „ пропаганда за отклоняване на вниманието и не са в интерес на гражданите “.

Над 70 глобени с по 5000 лева в София за разходка в парка

Освен това лицето отправило заблуждаващи твърдения за липси на стоки от складовете на Държавна агенция „ Държавен резерв и военновременни запаси” с думите: „ Там има всичко по документи, а на практика няма нищо, всичко е ограбено, опоскано, изядено “.

В тази връзка К.К. е привлечен към наказателна отговорност, като определената му мярка за неотклонение е гаранция в пари в размер на 20 000 лева.

Разследването по случая продължава.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3219  Четирима души избягаха от карантината си във Видинско Четирима души избягаха от карантината си във Видинско  София опустя София опустя  Шефът на испанския здравен спешен щаб е с ковид Шефът на испанския здравен спешен щаб е с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР