Софийска районна прокуратура започна разследване по сигнал на тел 112

...
Софийска районна прокуратура започна разследване по сигнал на тел 112
Коментари Харесай

В столична аптека продавали маски по 10 лева

Софийска районна прокуратура започна разследване по сигнал на тел 112 за продажба в столична аптека на предпазни маски по 10 лева за брой. От прокуратурата обясниха, че сигналът е бил подаден от клиент, посeтил обекта на бул. " Янко Сакъзов ".

При извършена проверка на място от служители на полицията е установено, че търговецът действително продава маските по 10 лева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2647
Столична лекарска колегия раздаде над 2500 маски за многократна употреба

Търговецът заявил, че закупил предпазните средства на цена от 4 лева за брой, разходите му за преопаковане (поставяне в отделен плик) възлизали на 1 лев за една маска.

Върху това се начислявало ДДС, а печалбата възлизала на 4 лева. Търговецът обяснил още, че предпазните маски не били за еднократна употреба, а тяхното ползване можело да се осъществява в продължение на 48 часа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2647  Доц. Ангел Кунчев: Не е време за ранобой, ще има от ден на ден оздравели от COVID-19 Доц. Ангел Кунчев: Не е време за ранобой, ще има от ден на ден оздравели от COVID-19  Има дефицит на персонални защитни средства в извънболничната помощ Има дефицит на персонални защитни средства в извънболничната помощ  Коронавирусът помрачава вероятностите за немските експортьори Коронавирусът помрачава вероятностите за немските експортьори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР