С оглед подобряването на епидемичната ситуация в Украйна започна втори

...
С оглед подобряването на епидемичната ситуация в Украйна започна втори
Коментари Харесай

Украйна отваря храмовете за богомолци

С оглед подобряването на епидемичната ситуация в Украйна започна втори етап от разхлабването на карантинните мерки. Отново ще тръгне например градският и крайградският обществен транспорт, съобщи АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8364
Може да подновят работа и хотелите, но басейните и ресторантите на тяхна територия засега остават затворени. Разрешени са и спортните прояви с до 50 участници. В храмовете ще се допускат богомолци, при условие че им бъдат осигурени по 10 кв. м на човек.

Православните талибани победиха!

От 25 май се очаква да заработят метрото и детските градини.

Още от 11 май е разрешено да работят фризьорските салони, стоматологичните клиники, адвокатските кантори, магазините за нехранителни стоки с площ до 300 кв. м, отворени са и парковете.

От днес в Украйна влиза в сила т. нар. адаптивна карантина. Това означава, че местните власти ще могат по свое усмотрение да засилват или отслабват санитарните ограничения според ситуацията, ако това не влиза в противоречие с федералните мерки.

Според премиера Денис Шмигал пътническите превози между отделните региони засега няма да бъдат подновени, а летищата ще започнат работа най-рано на 15 юни.

Украйна регистрира най-големия брой оздравели от COVID-19 от началото на пандемията

Към 21 май в страната е имало 19 706 случая на заразяване с новия коронавирус, 6227 пациенти са оздравели, а 579 са починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8364  Епидемиологът доктор Масимо Гали разкри: Ситуацията в Милано е взривоопасна Епидемиологът доктор Масимо Гали разкри: Ситуацията в Милано е взривоопасна  Бразилска клиника създаде първия генетичен тест за новия ковид Бразилска клиника създаде първия генетичен тест за новия ковид  Китай: Епидемията от COVID-19 не е завършила Китай: Епидемията от COVID-19 не е завършила
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР