Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново

...
Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново
Коментари Харесай

Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново протестирт пред РЗИ

Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново излязоха на протест пред Регионалната здравна инспекция. Недоволството им е срещу заповедта, която спира дейността им заради противоепидемичните мерки в областта.

От школите по танци и спортните клубове във Велико Търново твърдят, че спазват противоепидемичните мерки и не разбират защо само тяхната дейност се спира, предаде БНР.

Танцьорите Николай Корчев и Борислава Трифонова заявиха на протеста пред РЗИ, че ограничителната заповед не е еднаква за всички: „ Затварят само груповите мероприятия, спорт във фитнеса може да се изпълнява. Искаме и ние да имаме такива права “. „ Ние сме оставени на средата на нищото, не отговаряме на нито една от спуснатите мерки “.



Танцовите школи и спортните клубове не отричат увеличаващата се заболеваемост от Сovid-19, която за област Велико Търново е на 415 на 100 000.

Протестиращите не бяха приети от ръководството на здравната инспекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15532  Денонощният растеж на новите случаи на инфектирани с ковид в Полша спадна на 15 000 души Денонощният растеж на новите случаи на инфектирани с ковид в Полша спадна на 15 000 души  COVID-19 умъртви шефа на 21-во ДКЦ в София COVID-19 умъртви шефа на 21-во ДКЦ в София  Апел за непринудено кръводаряване насочва болничното заведение в Силистра Апел за непринудено кръводаряване насочва болничното заведение в Силистра
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР