С нов лик ще се яви на тазгодишното издание на

...
С нов лик ще се яви на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Красивата Ванеса, по която цяла България загуби ума и дума, атакува Сурва 2019 с много специална маска

С нов лик ще се яви на тазгодишното издание на Международния фестивал на маскарадните игри „ Сурва “ сурвакарка Ванеса, съобщава zapernik.com. В красивото момиче се влюби цяла България, а социалната мрежа избухна след уникален неин кадър, уловен от обектива от фотографа Асен Великов.

Специалното в случая е, че маската е изработена с много любов и желание от сръчните ръчички на децата на кв. „ Изток “.



В навечерието на най-чаканото събитие в Перник, когато по традиция мощен звън ще разтресе квартал „ Мошино “, Ванеса ще свали високия лик от раменете си, за да го замени с красивата маска, дарена от децата на най-големия пернишки квартал.



Очарователната сурвакарка Ванеса също не спести радостта си от факта, че именно тя е избрана от малките граждани на Кметството и с огромно желание ще представя красивия дар по време на Международния фестивал, в който ще участва заедно с групата на село Драгичево.



Благодарности за труда и креативността на децата изказа и кметът на населеното място инж. Емил Костадинов, който също с възторг се прие и лично взе участие в инициативата, която децата единодушно избраха да нарекат „ Да облечем лицето на Сурва “.



Той ще има удоволствието да връчи новата маска на Ванеса по време на зрелищния спектакъл „ Игри с маски “, който ще се състои на 24 януари от 18 ч. пред РДМ-„ Мошино “, ден преди откриването на най-шумния, цветен и атрактивен маскараден фестивал у нас и на Балканите.



Всеки, който има желание да си направи снимка за спомен с момичето зад страшната маска, е добре дошъл в РМД-„ Мошино “ на 23-ти януари (сряда) от 13:30 до 15 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР