С нелеп гаф започна срещата между британския премиер Тереза Мей

...
С нелеп гаф започна срещата между британския премиер Тереза Мей
Коментари Харесай

Със страхотен гаф започна срещата на Тереза Мей и Ангела Меркел в Берлин

С нелеп гаф започна срещата между британския премиер Тереза Мей и германския канцлер Ангела Меркел в Берлин. Мей е на обиколка из европейските столици в търсене на подкрепа за свия план за Брекзит.

В Берлин Меркел излезе да посрещне на крака колежката си, за която беше опънат и тържествен червен килим. Появата на британката, обаче, предизвика комична ситуация, съобщава " Скай Нюз ".

Докато Меркел и фотографите чакаха с нетърпение Мей да излезе от лимузината, шофьорът и сътрудничката ѝ не можаха да отворят вратата. Асистентката на Мей не успя да се справи със задачата и Мей остана затворена в колата до намесата на шофьора, който изглежда беше забравил да отключи скъпоценния си пътник.

Theresa May gets locked inside her car as she attempts to meet German Chancellor Angela Merkel

Read the latest on Theresa May`s tour of European leaders here: https://t.co/BdWa4K5WMy pic.twitter.com/h6066HP7o3
— Sky News Politics (@SkyNewsPolitics) December 11, 2018

След няколко секунди напрежение британският премиер все пак успя да изскочи от лъскавия автомобил. Тя и Меркел се здрависаха, усмихнати приветливо въпреки предстоящите тежки разговори.

" Премиерът има проблем с още едно излизане - този път от кола ", отбелязват сакрастично британските медии.

Както БЛИЦ съобщи, Тереза Мей ще се впусне в безумна серия европейска дипломация в последния опит да спаси сделката си за Брекзит и нейното премиерство след хаотичен ден, в който тя отложи гласуването пред лицето на огромната опозиция.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР