Снежното бедствие по пътищата във Врачанско продължава. Втора кола се

Снежното бедствие по пътищата във Врачанско продължава. Втора кола се ...

Във Врачанско е ад! Втора кола стана жертва на лошото време.Снежното бедствие по пътищата във Врачанско продължава. Втора кола се е обърнала на пътя Враца – Оряхово, съобщава BulNews.

Инцидентът е станал на острия завой край село Оходен в посока Оряхово. „Сеат Ибиза“ с врачанска регистрация се е оказал в канавката, след като преди това се е врязал в крайпътни дървета. Вероятната причина за катастрофата е навлизане с висока скорост в завоя. Предницата на колата е смазана, като на този етап не е ясно дали има ранени и кой е шофирал автомобила. Шофьорът е изоставил разбитото си возило в канавката заради обилния снеговалеж. Катастрофиралата кола е обозначена отпред с триъгълник, а на предното дясно огледало със светлоотразителна жилетка, за да се вижда отдалече. Явно собственикът на „Сеат“-а ще чака времето да се оправи и чак тогава ще извика пътна помощ да изтегли колата. 

В момента трафикът по пътя Враца – Оряхово е много натоварен. Колите по пътя буквално пълзят с 40-50 километра в час, а на много места има закъсали тирове. Техниката на снегопочистващата фирма вече прави опити да изтегли закъсалите тежки машини от пътя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg