Смъртта на актрисата и модел Ким Портър порази Холивуд и

Смъртта на актрисата и модел Ким Портър порази Холивуд и ...

Жената на Пъф Деди умряла от инфаркт след тежък грип.Смъртта на актрисата и модел Ким Портър порази Холивуд и сега се появяват нови подробности.Съпругата на рапъра, Пъф Деди, която има три деца, почина на 48-годишна възраст. Неофициалните новини вчера обикаляха света, а сега има официално потвърждение.

"За съжаление, мога да потвърдя, че Ким Портър е умряла. Семейството в този момент ви моли за неприкосновеност на личния живот", каза представителят на Деди за Fox News.Ким и Деди са били във връзка 13 години и имат три деца, 11-годишните близнаци Джеси Джеймс и Д`Лила и 20-годишния Кристиян Комбс. Тя бе открита мъртва в четвъртък. Ким има 27-годишен син Куинси от предишната си връзка с Ар енд Би певеца Al B.Sure.
  Източник на TMZ разкри, че през последните няколко седмици се е борила със симптоми на грип, но все още не е ясно как е умряла и се предполага, че смъртта е в резултат на сърдечен удар.

Освен кариерата си като модел, тя също е работила като актриса и се появява в сериите "Law & Order", "Wicked Wicked Games", както и в няколко филма.

Превод: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg