Смъртните случаи от новия коронавирус в Канада се увеличиха с

...
Смъртните случаи от новия коронавирус в Канада се увеличиха с
Коментари Харесай

Рязко скочи броят на жертвите на коронавируса в Канада

Смъртните случаи от новия коронавирус в Канада се увеличиха с 35 процента за по-малко от едно денонощие, предаде Ройтерс, като се позова на здравните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3466
Към 16 ч. българско време днес 89 души са починали в страната от причиняваното от вируса заболяване COVID-19. Към 19 ч. българско време вчера смъртните случаи са били 66.

Канада въвежда от полунощ принудителна карантина на хора, които се връщат от чужбина

Броят на заразените в Канада се е увеличил през посочения период от 21 часа с 15 процента - от 6671 до 7708, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3466  Нови 102 случая на COVID-19 в Гърция Нови 102 случая на COVID-19 в Гърция  Телефонно приложение ще демонстрира кои хора би трябвало да са под карантина Телефонно приложение ще демонстрира кои хора би трябвало да са под карантина  Турция възнамерява да освободи близо 45 000 пандизчии поради епидемията от ковид Турция възнамерява да освободи близо 45 000 пандизчии поради епидемията от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР