Случаите на новия коронавирус в Бразилия нараснаха с 2817 и

...
Случаите на новия коронавирус в Бразилия нараснаха с 2817 и
Коментари Харесай

Бразилия регистрира почти 3 хиляди нови случая COVID-19

Случаите на новия коронавирус в Бразилия нараснаха с 2817 и достигнаха до 36 599, съобщи министерството на здравеопазването в събота, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5789
Бразилия има най-много регистрирани случаи на заразяване в цяла Латинска Америка.

Починалите от COVID-19 се увеличиха с 206 до 2347.

Стотици протестираха в Рио де Жанейро, Сао Пауло и столицата Бразилия с искане на оставки на местните губернатори заради наложените ограничителни мерки, които принудиха повечето предприятия да затворят за седмици. Протестиращите преминаха по улиците с автомобили, камиони и мотоциклети и натискаха клаксоните в знак на протест, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп: Китай трябва да понесе последствия, ако е отговорен за пандемията

Самият президент Жаир Болсонаро е критичен към мерките и в петък уволни министъра на здравеопазването заради противоречията им по въпроса.

В столицата Болсонаро повтори намерението си да започне отваряне на икономиката.

Според прогнозата на бразилската централна банка икономиката на страната ще започне да се възстановява от кризата, причинена от епидемията, през четвъртото тримесечие на годината, съобщи Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5789  Тръмп: Китай би трябвало да понесе последици, в случай че е виновен за пандемията Тръмп: Китай би трябвало да понесе последици, в случай че е виновен за пандемията  107-годишна туркиня пребори COVID-19 и се възвръща вкъщи 107-годишна туркиня пребори COVID-19 и се възвръща вкъщи  Вучич разгласи намаляване на полицейския час в Сърбия Вучич разгласи намаляване на полицейския час в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР