Служител от помощния персонал на Осмо СУ Арсени Костенцев в

...
Служител от помощния персонал на Осмо СУ Арсени Костенцев в
Коментари Харесай

Портиерка на Осмо СУ в Благоевград е с COVID-19

Служител от помощния персонал на Осмо СУ " Арсени Костенцев " в Благоевград е с коронавирус, каза за БТА директорът на учебното заведение Сергей Биров.

Жената, при която е установен вирусът, работи на портала на училището. Тя беше болна, не е била на работа от 10 до 14 септември, на 15 беше в училището, каза още директорът. Той допълни, че преди началото на учебната година училището е получило като дарение 150 бързи теста за коронавирус, с които е изследван целият колектив. Това ни даде някакво спокойствие, осигурихме всичко - маски, дезинфектанти, но все пак се появи тази ситуация, коментира Биров.

След положителния PSR тест за коронавирус на портиерката, от Регионалната здравна инспекция в Благоевград са взели проби от целия помощен персонал в училището. Хората са освободени от работа до излизане на резултатите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12290  Проф. Витанов разгласи кой ще е сериозният месец за епидемията от ковид Проф. Витанов разгласи кой ще е сериозният месец за епидемията от ковид  Екологичен потенциал: Държавите членки би трябвало да хармонизират здравните оценки и ограниченията против пандемията Екологичен потенциал: Държавите членки би трябвало да хармонизират здравните оценки и ограниченията против пандемията  Проф. Радка Аргирова с коментар има ли нов пик на болестта Проф. Радка Аргирова с коментар има ли нов пик на болестта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР