Служител на метрото в Букурещ е дал положителна проба за

...
Служител на метрото в Букурещ е дал положителна проба за
Коментари Харесай

Първи потвърден случай на COVID-19 в метрото в Букурещ

Служител на метрото в Букурещ е дал положителна проба за COVID-19, съобщават румънските медии. Става дума за мъж, който контролира достъпа до станцията и наблюдава апаратите за таксуване. Понякога, когато няма касиери, мъжът е продавал и билети, съобщава телевизия Антена 3.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3437
От компанията Метрорекс потвърдиха случая, но посочиха, че мъжът не е имал контакт с пътниците, а само е отговарял за наблюдението на достъпа до станциите.

Според съобщение на компанията служителят, който е на 49 години, е в отпуск по болест от 19 март с други оплаквания. На 30 март той е съобщил на работодателя, че е дал положителна проба за COVID-19.

Бюджетният дефицит на Румъния може да превиши 5%

Мъжът е настанен в Националния институт за инфекциозни заболявания " Матей Балш " в Букурещ.

Колегите, с които е бил в контакт, са поставени в изолация по препоръка на Дирекцията за обществено здраве. Метростанцията, на която е работел мъжът, е била напълно дезинфектирана, съобщава Аджерпре, цитирана от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3437  Народното събрание с изключително съвещание на 2 април Народното събрание с изключително съвещание на 2 април  Стабилни ли са били банките преди рецесията с ковид? Стабилни ли са били банките преди рецесията с ковид?  Армения удължи до 10 април изключителните ограничаващи ограничения поради COVID-19 Армения удължи до 10 април изключителните ограничаващи ограничения поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР