Служител на израелското министерство на здравеопазването (МЗ) е решил да

...
Служител на израелското министерство на здравеопазването (МЗ) е решил да
Коментари Харесай

Служител на израелското МЗ се е опитал да отмъсти на бившата си с карантина

Служител на израелското министерство на здравеопазването (МЗ) е решил да отмъсти по оригинален начин на бившата си приятелка, предаде местната редакция на нюзру.

Тридесет и шест годишният мъж от северната част на страната е работил в колцентър на институцията. Той от името на министерството в рамките на няколко месеца е изпратил четири съобщенията на жената, която го е напуснала преди около година. В тях се е твърдяло, че тя е била контактно лице с хора, заразени с коронавирусна инфекция и заради това тя е трябвало да бъде поставена под карантина.

Полицията е започнала разследване по молба на здравното министерство. То е получило четири жалби от жената, която е заявявала, че не имала никакви контакти с носители на смъртоносното заразно заболяване.

Мъжът е бил задържан и разпитан. На него са били повдигнати обвинения в злоупотреба със служебно положение, документна измама и други нарушения на закона и заплашен с две години затвор.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18285  Гърция стартира да разхлабва Коронавирус ограниченията Гърция стартира да разхлабва Коронавирус ограниченията  В Турция стартира имунизирането на здравните служащи В Турция стартира имунизирането на здравните служащи  Чревните бактерии са свързани с тежестта на COVID-19 и имунния отговор Чревните бактерии са свързани с тежестта на COVID-19 и имунния отговор
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР