Служител на Държавния департамент на САЩ е починал от новия

...
Служител на Държавния департамент на САЩ е починал от новия
Коментари Харесай

Американски дипломат стана жертва на коронавируса

Служител на Държавния департамент на САЩ е починал от новия коронавирус, съобщи днес държавният секретар Майк Помпейо, цитиран от Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3476
Агенцията отбелязва, че това е първата жертва сред американския дипломатически корпус от началото на пандемията. Помпейо не съобщи подробности за починалия служител, нито къде се е заразил.

В Ню Йорк регистрираха първи случай на лице под 18 години, починало от COVID-19

Над 40 членове на на Държавния департамент дадоха положителна проба за вируса, като в това число се включват местни служители на американски посолства и консулства в чужбина.

Вчера представители на здравната служба на Държавния департамент съобщиха, че най-малко двама местни служители са починали в резултат на вируса, припомня АП. Те добавиха, че следят 105 потвърдени случая на заразяване сред 75-хилядния персонал на дипломатическата служба на САЩ. 75 от случаите са в чужбина, а 30 - в офиси на Държавния департамент в девет американски града, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3476  Спад на новите случаи на болест с ковид в Ломбардия Спад на новите случаи на болест с ковид в Ломбардия  Владислав Горанов: Нашата цел е да дадем поддръжка на заетите лица Владислав Горанов: Нашата цел е да дадем поддръжка на заетите лица  Ванга предсказала появяването на COVID-19 и лека против него Ванга предсказала появяването на COVID-19 и лека против него
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР