Служителите на руската държавна атомна компания Росатом с положителни тестове

...
Служителите на руската държавна атомна компания Росатом с положителни тестове
Коментари Харесай

Служителите на Росатом с положителни тестове за коронавирус вече са десет

Служителите на руската държавна атомна компания Росатом с положителни тестове за коронавирус вече са десет. Това съобщи ръководителят на корпорацията Алексей Лихачов във видообръщение към сътрудниците на компанията, публикувано на сайта " Страната Росатом " и цитирано от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4152
На 1 април Лихачов съобщи за четири случая на служители на корпорацията с Ковид-19 - трима в Русия и една унгарска служителка в Унгария.

Русия изпраща 11 самолета хуманитарна помощ и 87 медици в Сърбия

Сега той уточнява, че има шестима заразени в Москва, служители на Росенергоатом, АСЕ, Академията на Росатом и Росбурмаш.

Трима има в Белоярската АЕЦ и Минно-химическия комбинат. Има и един човек зад граница, както беше съобщено по-рано.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4152  В Пещера ще има контролно-пропусквателен пункт и на входовете на кв. В Пещера ще има контролно-пропусквателен пункт и на входовете на кв. " Луковица "  За първи път от над седмица дневният брой на умрелите от COVID-19 в Италия спада За първи път от над седмица дневният брой на умрелите от COVID-19 в Италия спада  Тръмп ще изиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, в случай че средствата свършат Тръмп ще изиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, в случай че средствата свършат
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР