Служителите на полицията са извършили 725 проверки във Варненско за

...
Служителите на полицията са извършили 725 проверки във Варненско за
Коментари Харесай

Само едно нарушение във Варненско на карантината от над 700 проверки

Служителите на полицията са извършили 725 проверки във Варненско за спазване на задължителната домашна карантина от хора, които са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискова дестинация, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайморския град.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4221
При контрола е установено едно нарушение, за което е образувано досъдебно производство за престъпления по член 355, ал. 2 от НК.

" Домашен арест " за мъж от Варненско за неспазване на задължителната карантина

През деня са извършени и 277 проверки в паркове, градини и детски площадки във Варна и областта, като съставените актове за установено административно нарушение са два.

От полицията отново призовават гражданите да си останат вкъщи, да ограничат излизанията от дома, да пътуват само при неотложност.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4221  Шефът на Шефът на " Св. Екатерина ": В никакъв случай не би трябвало да се приключва изключителното състояние  Ангелкова сигнализира за банкрутите в туризма Ангелкова сигнализира за банкрутите в туризма  86-годишна туркиня пребори ковид 86-годишна туркиня пребори ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР