Служители на ОД на МВР - Хасково са съставили за

...
Служители на ОД на МВР - Хасково са съставили за
Коментари Харесай

25 акта само за ден в Хасковско заради струпвания на хора

Служители на ОД на МВР - Хасково са съставили за вчерашния ден 25 акта и 13 предупредителни протоколи, свързани със забраната за струпване на хора, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3532
Те са били наложени след осъществен контрол на полицаите във връзка с разпоредените мерки на министъра на здравеопазването за противодействие разпространението на инфекциозното заболяване COVID-19.

Над 300 глобени в цялата страна за разходки в паркове и градинки

Най-много нарушения екипите са констатирани в Свиленград - 12, 8 - в Харманли и 5 в Димитровград. В Тополовград и Ивайловград са били издадени съответно 2 и 11 предупредителни протоколи.

Проверките са били по паркове, междублокови пространства, детски площадки и пешеходни зони.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3532  Турция: Изпратихме на Италия и Испания помощи в битката с COVID-19 Турция: Изпратихме на Италия и Испания помощи в битката с COVID-19  Първоаприлските смешки за ковид могат да отведат в пандиза в някои страни Първоаприлските смешки за ковид могат да отведат в пандиза в някои страни  39-годишен мъж избяга от карантината си, с цел да спортува 39-годишен мъж избяга от карантината си, с цел да спортува
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР