Служители на „Винпром Карнобат” сигнализират за напрежение в завода,. Във

...
Служители на „Винпром Карнобат” сигнализират за напрежение в завода,. Във
Коментари Харесай

Извънредно! Митничари нахлуха в заводите на Миню Стайков

Служители на „ Винпром Карнобат” сигнализират за напрежение в завода,. Във „ Фейсбук” група на град Карнобат е публикувано видео, в което се вижда, че работниците не могат да влязат в обекта. В района има служители на Агенция „ Митници”. Според хората, държавните служители искат да затворят завода за производство на алкохол.
По непотвърдена информация в момента тече проверка на територията на „ Винпром Карнобат” за нарушения по Закона за акцизните и данъчните складове., собственост на Миню Стайков.



В същото време от Агенция " Митници " отказват коментар, но разпространиха до медиите съобщение, че са извършила проверка на данъчни складове в района на Карнобат за производство на алкохолни напитки.

" Констатирани са множество нередности по Закона за акцизите и данъчните складове, във връзка, с което ще бъдат предприети действия за обезпечаване на доказателствата чрез запечатване на обектите при първоначален срок от 48 часа, съгласно реда на ДОПК. Мярката може да бъде продължена с определение от компетентния съд ", се пише в съобщението.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР