След многото противоречиви сведения дали арестантът Николай Банев ще бъде

...
След многото противоречиви сведения дали арестантът Николай Банев ще бъде
Коментари Харесай

Николай Банев погреба баща си, охраняван от полиция

След многото противоречиви сведения дали арестантът Николай Банев ще бъде пуснат да изпрати покойния си баща до вечния му дом, в крайна сметка вече е известно, че той е присъствал на траурната церемония в Хасково.



Йордан Банев почина сутринта на 23 януари след дълго боледуване. Йордан Банев е бил изпратен достойно от фамилията – от сина си Николай Банев, който е бил под засилена охрана, от внука Николай Банев-младши и съпругата си Мария, от родителите и сестрата на Евгения Банева, както и от множество съграждани и съпартийци на покойния, пише Dir.bg.


СНИМКИ: " Булфото "

Старият Йордан Банев бе изпратен уважително и положен във фамилен гроб, където последно е бил погребан баща му – дядото на Николай Банев.
На траурната церемония са присъствали и управителите на комплекса " Русалка " на Баневи, както и на предприятието " Лемекон " - Елхово, преименувано на името на бившата съпруга на задържания бизнесмен в " Дочка Банева ".


На страницата на Николай Банев във Фейсбук много приятели на семейство Баневи изказват съболезнованията си. В част от тях някои изразяват и солидарност с арестантите. Има и такива, които прогнозират " скорошна победа " на " делото " им?...
Семейството е организирало прощален обяд, в памет на покойника, в местен ресторант.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР