След кампанията #MeToo, в която жените започнаха да разкриват мръсните

...
След кампанията #MeToo, в която жените започнаха да разкриват мръсните
Коментари Харесай

Джоан Колинс: "Сексуалното насилие беше още по-лошо през 50-те години, но тогава не знаехме нищо и не смеехме да говорим!"

След кампанията " #MeToo ", в която жените започнаха да разкриват мръсните неща, които се случват в Холивуд, случаите, в които те са били сексуално насилвани, стана ясно, че блясъкът на Холивуд е фалшив.

Искрените благодарности при връчването на наградите са лицемерни, всеки бяга от всички, жените се предупреждават една друга за определени опасни хора.

И Джоан Колинс наскоро разказа за преживяванията си от началото на кариерата си, т.е. времето на 50-те години на миналия век.
Първия път, когато преживяла насилие, било на18 години, тя уточнява, че е имала късмет, защото родителите й са се занимавали със същия бизнес и преди това са я предупредили за онова, което я застрашава.

" По-голямата част от времето бях подготвена за хищниците, които се държаха по начин, който наистина не ми харесваше. Те искаха от мен неща, които определено не ми харесваха, " казва Джоан.
Когато записва първия си филм, тя е едва пълнолетна, става въпрос за филмовата продукция " Аз вярвам в теб ".

" Един продуцент непрекъснато ме следваше. В края на деня ми предлагаше постоянно да ме заведе у дома, защото тогава нямах кола и пътувах с метрото ". Работниците на гардероба ме криеха всеки ден между дрехите, за да му избягам. Един от актьорите забеляза това и предложи да ме заведе у дома и аз бях много наивна, затова се съгласих. " В края и от него получих неморално предложение, беше наистина гадно, " казва Джоан.

Тя добавя, че тогава ситуацията е била много по-лоша, защото младежите нямали сексуално образование и нямали представа какво става.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР