След извънредно заседание на Общинския оперативен щаб кметът на Трявна

...
След извънредно заседание на Общинския оперативен щаб кметът на Трявна
Коментари Харесай

Община Трявна въвежда противоепидемични мерки, отменя планирани събития

След извънредно заседание на Общинския оперативен щаб кметът на Трявна Силвия Кръстева е издала две заповеди с временни противоепидемични мерки. От днес до 12 ноември пазар на открито няма да има, кооперативният пазар ще създаде организация за еднопосочно движение и спазване на дистанция, а организираните събития се отменят. Това съобщиха от общината.

На кооперативния пазар дистанцията е 1,5 метра, търговците и посетителите трябва да носят маски или шлемове, а местното районно полицейско управление ще контролира спазването на мерките.

Отменят се всички планирани за периода събития - 100-годишнината на Националната гимназия за приложни изкуства " Тревненска школа " и организираните от кметство Плачковци събития, свързани с мотокрос " Балкан ". За Деня на народните будители ще бъдат поднесени само венци и цветя пред барелефите и паметниците в Трявна.



Достъпът в сградата на община Трявна ще се осъществява контролирано от служителите, чрез допускане на едно лице за обслужване в центъра за административно обслужване, отдела за местни данъци и такси и отдела ГРАО. Преустановява се приемния ден на кмета, а при необходимост исканията в писмен вид се завеждат в деловодството на общината.

От общината съобщиха, че в градската болница " Д-р Теодоси Витанов " са настанени петима души с потвърдена положителна проба за COVID-19, четирима от които са от Трявна, а един пациент е от Габрово. Всички останали изпратени проби за коронависусна инфекция на пациенти от лечебното заведение са били отрицателни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14104  Каталуния затваря границите си, с цел да овладее епидемията от ковид Каталуния затваря границите си, с цел да овладее епидемията от ковид  Инфекционист: Училищата са последното нещо, което би трябвало да се затвори поради COVID-19 Инфекционист: Училищата са последното нещо, което би трябвало да се затвори поради COVID-19  Гастроентерологичното поделение на болничното заведение в Разград затваря поради заболели лекари Гастроентерологичното поделение на болничното заведение в Разград затваря поради заболели лекари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР