След детайлно проучване и гласуване Българският Фармацевтичен Съюз избра пробиотика

...
След детайлно проучване и гласуване Българският Фармацевтичен Съюз избра пробиотика
Коментари Харесай

Лекари: Как да се справим със стомашните проблеми

След детайлно проучване и гласуване Българският Фармацевтичен Съюз избра пробиотика ПроКомбо за „ Продукт на годината “* 2018 г.

 Двойната капсула и мощното действие на пробиотика му печелят ред международни награди, като „ Най-иновативен продукт “** от престижното изложение Pharmexpo в Италия. За какво помага и как действа иновацията ПроКомбо?
 Благодарение на единствената по рода си двойна капсула ПроКомбо освобождава съставките си двуетапно, което гарантира безпрецедентната му ефективност. Той има три уникални предимства:
1. Съдържа максимално количество „ добри “ бактерии (цели 200 млрд. CFU/g);
2. Запазва ги живи;
3. Доставя ги директно в целта – в тънките черва. При обикновените пробиотици полезните бактерии претърпяват сериозни поражения в стомаха, където са атакувани от агресивните стомашни сокове.
Заради всичко това ПроКомбо отдавна се използва успешно, както от лекари и фармацевти, така и от пациенти. Той е първа помощ при запек, разстройство, болки в корема, подуване и тежест, както и за справяне с последиците от антибиотиците. В допълнение, много от специалистите залагат на него и за подобряване на имунитета.

Когато коремът е разстроен, червата работят на " по-бързи обороти " и неминуемо се стига до проблеми
Без болки в корема
Казват, че само да те боли зъб е по-нетърпимо от болката в корема. За щастие в тази тежка ситуация има сигурна помощ – ПроКомбо. Милиардите живи „ добри “ бактерии започват да работят веднага и бързо връщат нормалното състояние на стомашно-чревния тракт. Само 1 капсула на ден и всичко е точно. От няколко години у нас той се наложи като ефективно средство както сред пациентите, така и сред докторите. А ето и какво разказват лекарите и пробвалите:

 Наблюдавам подобрение при всички пациенти

Моите наблюдения от практиката върху ПроКомбо са, че има добър терапевтичен ефект при пациенти с чревен дискомфорт (тежест след нахранване, подуване и газове). Курсът на лечение, към който се придържам, е минимум 2 месеца (по 1 капсула дневно).
При всички пациенти наблюдавам подобрение в чревната перисталтика. Не ми се е случвало досега някой пациент да съобщи за страничен ефект. Много важно за мен е, че ПроКомбо е съвместим с всички медикаменти.
Д-р Стефан Байданов, гастроентеролог, УМБАЛ „ Д-р Г. Странски “, Плевен

 Бързо почувствах подобрение
„ Имах проблеми с корема. Гастроентеролог ми препоръча ПроКомбо. Още с първата капсула почувствах подобрение.
Помогна и на сина ми, когато взимаше антибиотик. Оттогава винаги държа една кутия вкъщи. “
Мария Василева, 59 г., Враца

 Отърва ме от стомашен вирус
Изкарах тежък стомашен вирус. Заради последствията от него взех пробиотик – ПроКомбо.
Коремът ми се успокои още на втория прием.
Получих и бонус ефект. С ПроКомбо се подобриха храносмилането и тонуса ми.
Милена Атанасова, 43 г., София

 Редовни в тоалетната
Тоалетната е онова място, в което не искаме да изкарваме часове, но желаем да посетим поне веднъж дневно. Независимо дали те мъчи запек или си застигнат от „ рядко щастие “, ПроКомбо ще помогне. Благодарение на комбинацията от пробиотик и пребиотик той регулира изхожданията по голяма нужда.

 ПроКомбо регулира изхожданията
Нарушенията в изхожданията, независимо дали се касае за нередовен стомах или за диарични състояния, са сигурен сигнал за стомашно-чревно разстройство. В тези случаи към лекарствата задължително изписвам синбиотика ПроКомбо. Той съдържа максимално количество пробиотични бактерии плюс достатъчно количество пребиотично вещество – храната на „ добрите “ бактерии. Благодарение на това подобрява храносмилането, освобождава тялото от натрупаните вследствие на задържането на фекалии токсини и нормализира перисталтиката при диария от различен произход. ПроКомбо има силен антипатогенен ефект и бързо възстановява микробния баланс в червата, а това е необходимо условие за нормализиране на дейността на отделителната система. ПроКомбо дава еднакво добри резултати както при запек, така и при диария. Той е изключително полезен и за лица с непоносимост към лактозата на млякото. В практиката си наблюдавам висок процент на ефективно справяне с проблема.
Д-р Гаро Албояджиян, специалист Вътрешни болести, ДКЦ „ Вита “, София

За това как е облекчил „ запечената ситуация “ се престраши да ни разкаже нашенецът Александър Захариев. Той работи като шофьор и от години се бори с неприятния проблем. Ето какво разказа Сашо:
 „ Здравейте! Казвам се Александър, но всички ме наричат Сашо. Шофьор съм и по цял ден седя на седалката. Сутрин ставам рано. Цял ден карам на кафе и цигари и ям, когато и каквото намеря. Истинското ми ядене е вечерта. В началото това не беше проблем, но заедно със стажа се натрупаха и проблемите. Появи ми се запек, което, казват, било характерно за хората с моята професия.
Опитвал съм всякакви слабителни. Действат, но еднократно! След тях положението става още по-зле. Наскоро жена ми чула от нейна колежка за някакъв продукт ПроКомбо (ProCombo), който не е слабително, а пробиотик и помага точно при моя проблем. Купила направо 2 кутии, защото фармацевтът ѝ казал, че така ще се нормализират нещата. Пиех по 1 капсула на ден. Ефектът е плавен. Доволен съм много, защото за първи път нещо ми помага без да се превивам от спазми и ефектът му е дълготраен. Ако познавате моя проблем, казвам ви, ПроКомбо ще ви помогне. Пробвайте го!”
Александър Захариев, 40 г., София

 Запекът и болките в корема изчезнаха
Използвах ПроКомбо преди 5–6 месеца, когато имах проблеми с червата, болки и подуване на корема. Изпробвах го, за да проверя дали всичко написано е истина.
Истина е. Още с първата капсула силните болки изчезнаха. За 10 дни прием на ПроКомбо запека и пробожданията в целия корем ги няма.
Доволна съм и препоръчвам ПроКомбо на всички с моя проблем. Славка Костова, 69 г., Велико Търново
 ProCombo започва да действа незабавно
В нашата аптека идват пациенти, които директно търсят ПроКомбо, защото само той им помага. Когато аз самата се запознах с медицинските му спецификации, взех от него за мой близък. Той беше в много сложно състояние, но ПроКомбо му помогна почти веднага – на втория–третия ден. ПроКомбо е единственият пробиотик, от който той видя ефект.
Магистър-фармацевт Лалка Стойчева, аптека „ Славена”, Добрич, ул. „ Димитър Ковачев” №17/В2

 Ям пролетни зеленчуци без проблем
Открай време имам чувствителен стомах и внимавам какво ям. Само зелените салатки и първите пролетни зеленчуци ме съблазняват и не мога да им устоя. Но нитратите си казват своето и стомахът ми веднага реагира – щом хапна и хоп в тоалетната.
След последния стомашен бунт отидох при джипито и тя ми предписа ПроКомбо. Пих го само 10 дена - по 1 капсула на ден. Направо се родих; стомахът ми се успокои и вече не реагира така бурно на всяка салата. Оттогава ПроКомбо винаги ми е под ръка.
Адриана Панова, 40 г., София

 Изкарахме здрави цялото море
Последната година на морето преживяхме ужас – вирусът натръшка цялото семейство. Децата, майка ми, мъжа ми, аз... един през друг се прескачахме в тоалетната. Отидохме в спешния център и ми препоръчаха незабавно да взема ПроКомбо за нас и за децата. Още с първата капсула спазмите, присвиванията и гаденето изчезнаха. Безпрепятствено изкарахме остатъка от ваканцията. Вече никъде не мърдам без ProCombo.
Боряна Илиева, 45 г., Нова Загора

 Опасно ли е да имаш газове?

Замисляли ли сте се защо газовете са окачествени като нещо лошо?!
Не, причината не е неприятната им миризма, нито пък възпроизведеният „ засрамващ “ звук. Лошото е, че свръхпроизводството на газове в червата е сигурен сигнал, че страдате от нарушено храносмилане. Храната започва да гние в червата ви, развиват се опасни бактерии, отделят се газове и тялото се „ задръства “ с токсични вещества.
С нелеката задача да обезвреди натрупаните отрови и да подкара процеса по правилния път се е справила от раз младата учителка от Шумен – Анна. Заради деликатните стомашни проблеми всеки ден тя била изправена не само пред черната дъска, но и пред риска да се изложи пред своите възпитаници. Историята ѝ е много интересна.

 „ Здравейте, казвам се Анна Петрова, но за всички около мен съм госпожа Ани. Детска учителка съм – отговорна, но и доста неблагодарна професия. При мен страничният ефект от преподаването се прояви с годините и то във вид на постоянно подут стомах, къркорене на червата и моментни стрелкащи спазми плюс газове, независимо какво съм яла. Хем болезнена, хем конфузна ситуация.
Пробвах с промяна в храната и чайове. Нищо! Изпих всички рекламирани хапчета против газове. Или имаше временен ефект, или – никакъв! Пресрамих се и разказах на колежка. Оказа се, че и тя е минала по този път и си е помогнала с ПроКомбо. Започнах го веднага. Коремът ми се успокои още след първата капсула. Изпих само 3 кутии, а вече 4-ти месец няма и помен от срязванията. Благодарна съм на колежката си и на ПроКомбо – те ме спасиха. “
Анна Петрова, 38 г., Шумен

 ПроКомбо помага при газове
В моята практика най-често прилагам ПроКомбо при две основни групи проблеми – стомашно-чревни разстройства и при дискомфорт, свързан с изобилно наличие на газове и подуване на корема. Много пациенти идват с точно такива оплаквания, които нарушават качеството им на живот, а на моменти дори ги излагат на публични места. Продължителността на приема на ПроКомбо е добре да бъде около 2–3 седмици, тъй като понякога е необходимо време на организма да се прочисти от умиращите микроорганизми след започнатото лечение. Терапията с ПроКомбо трябва да бъде комбинирана с хранителен режим, регулиращ консумацията на някои типове храни, които създават газове.
Д-р Александър Петков, гастроентеролог, МЦ „ Нео Клиник “, София

 Подутият корем отиде в историята
Заради постоянно подут корем и болезнени газове започнах да пия ПроКомбо.
Препоръча ми го моя братовчедка, която е фармацевт. Направо не можах да повярвам, че има-няма час, след като изпих първата капсула, ми поолекна.
Пих ПроКомбо не повече от 20–30 дни и се чувствам много добре. Ефектът от него е траен!
Силвия Георгиева, 51 г., Велико Търново

 Пази от страничните ефекти на антибиотиците
Всеки е чувал колко лоши са антибиотиците, но стигне ли се до тях, почти няма друг избор. В допълнение, често те вървят и с диария. Ако си изкарал само няколко дни с тази „ екстра “, казват, разминал си се леко. Но вместо да стискаме палци, по-добре да заложим на ПроКомбо. Приеман заедно с антибиотиците, той помага за избягване на негативните им ефекти и поддържа корема здрав.

 Пациентите имат много добри резултати
В днешно време вирусите са най-честите причинители на респираторни и стомашно-чревни инфекции и се отличават с висока инвазивност и агресивност. В над 90% от случаите инфекцията се причинява о
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР