Скъпи съграждани, за съжаление вече има регистриран първи случай на

Скъпи съграждани, за съжаление вече има регистриран първи случай на ...

Кметът на Хасково: Скъпи съграждани, заразата е тук!.


Скъпи съграждани, за съжаление вече има регистриран първи случай на заразен с коронавирус в хасковски регион. Заразата е тук! Това сподели с хасковлии кметът Станислав Дечев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2679
"Единственият начин да я спрем, да не я допускаме в семействата си, да не позволим от нея да страдат нашите родители и деца, е да спазваме стриктно препоръките на експертите. Тази болест се предава от човек на човек. Моля Ви, бъдете по-дисциплинирани и пазете здравето си!", призова той.Дичев отново напомни на съгражданите си най-важните мерки като превенция срещу коронавируса:

- Избягвайте близки контакти с други хора
- Поддържайте добра лична хигиена
- Дезинфекцирайте личните си вещи и работното си място
- Ползвайте защитни маски и ръкавици
- Избягвайте пътувания
- Останете си вкъщи, ако това е възможно

"Ще се справим с тази криза!", увери Дечев.

Осем излекувани от COVID-19 у нас, заразата плъзна в още две области

В Хасково има един заразен пациент. Заедно с Кърджали това са двете нови области със случаи на коронавирус. Иначе заразените у нас станаха 264. Излекуваните са осем. Трима пациенти починаха.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2679 Танева призова търговските вериги да зареждат родна продукция Танева призова търговските вериги да зареждат родна продукция Започна дезинфекция на входовете в Момчилград Започна дезинфекция на входовете в Момчилград Проф. д-р Тодор Кантарджиев разкри за кого са подходящи бързите тестове за COVID-19 Проф. д-р Тодор Кантарджиев разкри за кого са подходящи бързите тестове за COVID-19
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg