Ски учителят от Троян, работил в Банско, е дал две

...
Ски учителят от Троян, работил в Банско, е дал две
Коментари Харесай

Излекуваният от COVID-19 ски учител разкри как е преборил заразата

Ски учителят от Троян, работил в Банско, е дал две отрицателни проби за COVID-19. Той вече е изписан от болницата и в момента си е вкъщи. 38-годишният Веселин Ангелов разказа в ефира на БТВ как се е развило заболяването при него.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3066
По думите му целият персонал се държаха страхотно. „ Искам да ги поздравя, въпреки че им бях първият случай, те се държаха все едно са го правили всеки път “, започна той.

Доц. Ангел Кунчев: Не е време за разнобой, ще има все повече оздравели от COVID-19

Ски учителят посочи, че четири дни е имал висока температура преди да потърси лекарска помощ. Състоянието му е било доста тежко. „ Няма да лъжа, защото температурата не падаше, между другото нямах кашлица, тръгна да се появява кашлица, дадоха ми сироп и тя изчезна. Моята болест мина без кашлица “, заяви Веселин.

„ Отидох в болницата в Разлог да ми дадат антибиотик, защото се притесних, че имам температура. Те ме снимаха на рентген и видяха, че имам двустранна бронхопневмония “, каза още той.

Мъжът разказа, че е лекуван с три вида антибиотици. Допълни, че е много здрав физически и никога не се е разболявал тежко. „ Положението наистина е сериозно, много хора го подценяват “, категоричен е Веселин.

Четирима израелци са се заразили с коронавирус в Банско

Сега му предстои да остане под карантина вкъщи за 28 дни. За този период той ще получи болничен лист.

Мъжът уточни, че той все още се води на работа и договорът му не е прекратен.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3066  Сърбия записва 82 нови случая на ковид през последното денонощие Сърбия записва 82 нови случая на ковид през последното денонощие  Още осем инфектирани с COVID-19 у нас, обмислят декларация за придвижване в града Още осем инфектирани с COVID-19 у нас, обмислят декларация за придвижване в града  Китайски учени откриха материал, деактивиращ COVID-19 Китайски учени откриха материал, деактивиращ COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР