Скандалната бивша кметица на ж.к. „Младост” Десислава Иванчева е претърпяла

...
Скандалната бивша кметица на ж.к. „Младост” Десислава Иванчева е претърпяла
Коментари Харесай

Скандалната Иванчева претърпя тежък удар! Докато е търкала наровете в килията, мъжът й направил немислимото!

Скандалната бивша кметица на ж.к. „ Младост” Десислава Иванчева е претърпяла тежък удар от близък човек, докато е търкала наровете на килията на следствения арест, твърди " Уикенд ". Дългогодишният интимен приятел на Иванчева – бизнесменът Пеньо Иванов, е зарязал възлюбената си още през лятото и е напуснал завинаги общия апартамент, който обитаваше с нея в „ Младост”.

Гологлавият възлюбен на Десислава Иванчева даже не намерил сили да се види очи в очи с подсъдимата за подкуп ексуправничка на втория по големина жилищен район в София, а предал ключа от апартамента на нейна съседка. „ Пеньо се уплаши от обвиненията срещу приятелката му, защото започнаха да разследват и него, а данъчните стартираха проверка на доходите му за последните 5 години. В първите 2-3 месеца след задържането на Деси той я посещаваше всяка седмица в ареста и й се кълнеше във вярност, но това лято изведнъж спря да идва на свиждания и потъна вдън земя. Клюката мълви, че вече си има нова приятелка и не иска и да чуе за Деси Иванчева, за която само допреди година бе готов да се ожени и да имат дете”, споделя близка до подсъдимата за корупция.

Екскметицата на „ Младост” живееше от 3-4 години на семейни начала с Пеньо Иванов, който е бивш служител в Италианското посолство, като двамата даже бяха стартирали ин витро процедура за създаване на бъдещо потомство. Преди да бъде показно арестувана в центъра на София заедно със заместничката си Биляна Петрова тази пролет, Иванчева се бе подложила на две неуспешни изкуствени оплождания. Бившата кметица на „ Младост” се надяваше да поднови опита за раждане на дете след излизането си от ареста, но след позорното бягство на възлюбения й плановете й за дете се отлагат за неопределено време.

Преди да бъде закопчана с подкуп от 70 000 евро, Деси Иванчева и Пеньо обикаляха заедно цяла Европа, а последната им почивка в Гърция даже отложи акцията по задържането й. От разсекретени СРС-та по делото за подкуп стана известно, че екс кметицата на „ Младост” на два пъти мести във времето срещата си с посредника Петко Дюлгеров, упълномощен от строителния предприемач Александър Ваклин да предава вноските по подкупа за разрешително за строеж на сграда в местността „ Камбаните”.

Същевременно от „ Уикенд” са категорични, че Иванчева със сигурност ще се кандидатира на предстоящите избори за кмет на София. Отстранената от поста си в „ Младост” бивша фризьорка вече е упълномощила приятеля си – бизнесмена със спорна репутация Стефан Дичев, да създаде инициативен комитет, който да издигне кандидатурата й за градоначалник.

„ Местният вот през есента е единственият шанс на Иванчева да напусне ареста и да отложи съдебния процес за подкуп, който се води срещу нея и заместничката й Биляна Петрова. Тя даже си вярва, че може да достигне и до балотаж, тъй като е убеждавана от приближените си, че има ореол на мъченица”, коментират бъдещите планове на Десислава нейни познати.

Екс кметицата на „ Младост” и заместничката й Биляна Петрова излязоха от ареста ден преди Коледа, след като прекараха 8 месеца и 4 дни зад решетките. Очакванията са двете да бъдат върнати в килиите до няколко дни, когато Апелативния съд ще решава дали да ги прати пак „ на топло” или да ги остави под домашен арест. Ден преди Нова година Иванчева призова с публикация във фейсбук своите поддръжници да са готови за протест пред Съдебната палата, в случай, че отново бъде вкарана в ареста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР