Ситуацията със световната пандемия от COVID-19 предизвиква у мен чувство,

...
Ситуацията със световната пандемия от COVID-19 предизвиква у мен чувство,
Коментари Харесай

Лекар: COVID-19 е репетиция за биовойна

Ситуацията със световната пандемия от COVID-19 предизвиква у мен чувство, че става дума за репетиция за биологична война, това е казал директорът на руския Научноизследователски институт по спешна детска хирургия и травматология доктор Леонид Рошал, предаде РИА Новости.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11094
По думите на лекаря разпространението на заразата е станало предизвикателство и за обикновените хора, и за властите в държавите по целия свят.

Според Рошал COVID-19 се е превърнал в тест за стабилност за здравните системи на всички държави по света. " Заразата също ми прилича на тест дали човечеството ще може да оцелее в условията на световна пандемия. Ситуацията със световната пандемия от COVID-19 предизвиква у мен чувство, че става дума за репетиция за биологична война ", е казал той.

" Вирусът не признава граници и разпространението на смъртоносното заболяване не може да се предвиди ", е допълнил медикът.

В отговор на въпрос дали причинителят на заразата е бил с изкуствен произход лекарят е посочил, че не е разполагал с неоспорими доказателства за такива твърдения. " Освен това аз не съм специалист по вирусология ", е посочил още лекарят.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11094  Броят на инфектираните с новия ковид в Полша надвиши 47 000 Броят на инфектираните с новия ковид в Полша надвиши 47 000  На фона на пандемията: В Германия първите учебни заведения отварят порти На фона на пандемията: В Германия първите учебни заведения отварят порти  Сингапур: Пристигащите от рискови страни ще носят проследяващи устройства Сингапур: Пристигащите от рискови страни ще носят проследяващи устройства
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР