Ситуацията с коронавируса в Сърбия се влошава, а в Белград

...
Ситуацията с коронавируса в Сърбия се влошава, а в Белград
Коментари Харесай

Епидемиолог: Ситуацията с коронавируса в Сърбия се влошава, а в Белград е много тревожна

Ситуацията с коронавируса в Сърбия се влошава, а в Белград е много тревожна, заяви сръбският епидемиолог Предраг Кон, член на Кризисния щаб за борба с разпространението на коронавируса, предадоха Танюг и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9788
" Тестват се все повече хора. Има болни в студентските общежития, последните данни са за 91 позитивни, но вероятно и те се променят ", каза Кон.

Сега съществуват 12 малки клъстера. Голям брой хора - 57 на сто, не знаят къде са се заразили.

Нови 137 случая на коронавирус в Сърбия

" Няма признаци за бързо подобряване ", каза Кон и посочи, че предстоят събития, на които може да се очаква предаване на инфекцията - приемни изпити за университетите, абитуриентски балове, сватби.

Като място за интензивно предаване на вируса той посочи нощните клубове и каза, че се обмисля прекратяването на работата им, както и намаляване на работата на заведенията.

" По-добре е да вземем тези мерки възможно по-рано, отколкото да чакаме ситуацията да се влоши ", каза Кон.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9788  Фиджи: Туристите няма да могат да се движат свободно Фиджи: Туристите няма да могат да се движат свободно  За пръв път от края на април. Новите случаи на COVID-19 в Русия са под 7000 За пръв път от края на април. Новите случаи на COVID-19 в Русия са под 7000  Кметовете на Добрич и Тамбов разискаха ограниченията против Коронавирус -19 Кметовете на Добрич и Тамбов разискаха ограниченията против Коронавирус -19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР