Синът на някогашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се

...
Синът на някогашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се
Коментари Харесай

Синът на Дарина Павлова тъне в лукс на Сен Тропе след проваления годеж

Синът на някогашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се е отдал на бохемски живот, след като бе изоставен от годеницата си Аби .
Младежът, чийто крак почти не стъпва в България, не спира да обикаля света и посещава само топ дестинации.
Голяма част от лятото Павлов-младши прекарал в компанията на пиара на майка си Сандро Рубини, с когото били големи приятели. Двамата посетили почти всяко баровско местенце в Европа, като най-много се задържали в Сен Тропе. В ултра луксозния курорт Илия и Сандро похарчили хиляди евра в тузарския плажен клуб „ Ники Бийч “ – любим на звезди от ранга на Парис Хилтън, която преди няколко години пръсна там около 300 000 евро само за шампанско за няколко часа престой.

Мегън Маркъл потъпка важно кралско правило още в първите дни на бременността!
Заведението е известно с невероятните си партита и неповторима атмосфера, висококачествена храна и питиета и разбира се – умопомрачителни цени, като най-евтиното шампанско е 150 евро, твърди „ Галерия “.

Сандро и Илия без никакви финансови притеснения се черпели редовно с изискано вино от най-добрите реколти и марки и наблягали главно на суши, салати и гурме предястия. Според простите изчисления само за един обяд Илия е платил няколко хиляди евро.

Жесток моден гаф! Чарлиз Терон си ги показа в черен сутиен, но се изложи здраво!
Там се завъртали изкусни танцьорки, а и завързвали запознанства със знойни красавици. Илия-Калоян е необвързан от няколко месеца. Наследникът на Дарина Павлова премина през две сериозни връзки, които приключиха с тежки раздели. Преди две години той беше лудо влюбен в американката София, но майка му хич не я одобрявала. Разделят се и той се влюбва в друга американка – Аби, на която дори предложи брак. Преди около половин година се разделят и девойката си хваща друг. Младежът тогава решил, че е по-добре да се наживее, докато срещне избраницата, с която ще остарее.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР