Синовете на палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев вече са

...
Синовете на палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев вече са
Коментари Харесай

Милко Калайджиев се сбогува с близнаците! Антонио тръгва към София, а Александър...

Синовете на палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев вече са студенти. Близнаците Антонио и Александър успяха да се запишат в мечтаните от тях специалности – съответно архитектура и медицина. И двете момчета вече са започнали лекции, но учебните им заведения са в различни градове.

Антонио се премести от Хасково в София, за да учи в Университета по архитектура, строителство и геодезия, а Алекс е приет в Медицински университет – Плевен, съобщава „ Монитор “.

Наследниците на изпълнителя на шлагера „ Къде си, батко “ се насочиха към тези професионални направления още преди две години. Изкуството на интериорния дизайн и естетските детайли в изпипването на една сграда Антонио обмисляше да изучава в Милано, но в последния момент промени решението си. Още преди абитуриентския им бал Калайджиев заяви, че се надява децата му да останат в родината.

„ За тези специалности има бъдеще в България. За съжаление ние даваме готова работна ръка на Европа, страхотни деца напускат България. Тук образованието е хубаво, подготовката е хубава “, сподели пред Планета тв той.

Въпреки че са главни герои във видеото към песента на Милко „ Кой спечели, кой загуби “, тийнейджърите са категорични, че не ги влече сцената и цялата публичност, която върви с професията на гласовития им татко.

„ Насочили сме се на другаде, нашият мироглед е по-различен”, коментираха преди време те.

Двете момчета завършиха езиковата гимназия в Хасково с първи език немски и втори английски.

Междувременно набеденият за Христофор Колумб на БГ шоубизнеса добави четири народни песни в репертоара си за първи път от казармата насам. Той дори обмисля опцията да запише цял фолклорен албум. Едно от парчетата е с Галина Венелинова - учителката на поп-фолк дивата Галена по музика от родния й град Смядово.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР