Сивото Пежо 307, който полицаи през половин България, е с

...
Сивото Пежо 307, който полицаи през половин България, е с
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на неуловимото Пежо 307, преследвано цяла нощ из Централна България

Сивото Пежо 307, който полицаи през половин България, е с регистрационен номер СЗ 7716ВТ. Автомобилът е собственост на четвърто лице, няма данни да е бил краден, пише „ Монитор”.

Гонка почти по холивудски филм спретнаха трима млади мъже от Стара Загора, след като автомобилът им Пежо 307 не спрял при подаден знак „ Стоп “ за проверка от патрулни полицаи в Града на липите.

Стартът на преследването, което завършило призори по пътя между селата Ягода и Ръжена е бил даден около 02,30 часа в четвъртък на 17 януари.

Сивото Пежо с регистрационен номер СЗ 7716ВТ успяло да изблъска служебната кола на МВР и да отпраши първоначално към автомагистрала Тракия като на моменти се е движело със скорост от над 200 км /час, в района на Чирпан колата се отклонила по второстепенни пътища, минала край Пловдив и „ забила “ към подбалканския път.

Автомобилът бил „ препредаван “ от полицейско управление на полицейско управление. Гонката продължила от Карлово към Казанлък, униформените направили всичко възможно да не допуснат катастрофа, умишлено не са били произвеждани изстрели във въздуха. В крайна сметка пежото спряло със спукани от поставени на асфалта шипове, задържани са били двама от пътниците на по 23 и 32-години, единият от които се оказал отколешен познат на криминалистите.

Водачът, 29-годишен заралия успял да избяга, при издирването му са били използвани 3 следови кучета, които влезли в дирите му и към 8,30 часа той е бил арестуван в Мъглиж.

Тепърва ще се установяват причините за екшъна, предстои да бъде образувано досъдебно производство под надзора на районната прокуратура в Казанлък.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР