Сестра Надежда Попсавова беше една от първите, която получи ваксината

...
Сестра Надежда Попсавова беше една от първите, която получи ваксината
Коментари Харесай

Има ли странични реакции при ваксинираните в Бургас?

Сестра Надежда Попсавова беше една от първите, която получи ваксината срещу COVID-19 в Бургас.

„ Чувствам се прекрасно и нямам никакви оплаквания. Моят мотив, за да си я поставя беше, че трябва да спасим народа и държавата. Трябваше да направя това, което е най-правилно”, каза Попсавова.

В отделението по реанимация, в което тя работи, обясни, че могат да се видят неща, които хората дори не могат да си представят.

Директорът на РЗИ - Бургас д-р Георги Паздеров обяви пред Nova, че вчера са били ваксинирани 125 медици. Никой от тях, по думите му, не е проявил нежелани реакции.

Той обясни, че след въвеждането на строгите противоепидемични мерки се наблюдава спад в броя на настанените в болници.

„ Броят спада. Имаме с около 110 по-малко настанени, отколкото в началото на месеца. Към тази сутрин свободните легла са близо 100”, каза още д-р Паздеров.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17449  Ген. Мутафчийски разкри по какъв начин се усеща ден след имунизацията Ген. Мутафчийски разкри по какъв начин се усеща ден след имунизацията  Южна Корея записва първи случай на инфектиран с новия вариант на ковид Южна Корея записва първи случай на инфектиран с новия вариант на ковид  Тревожни вести за новия вариант на ковид, открит на Острова Тревожни вести за новия вариант на ковид, открит на Острова
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР