Сериозен инцидент в риалитито „Фермата“ за малко да доведе до

...
Сериозен инцидент в риалитито „Фермата“ за малко да доведе до
Коментари Харесай

Жесток инцидент в риалитито "Фермата", по чудо няма трупове!

Сериозен инцидент в риалитито „ Фермата “ за малко да доведе до тежки последици за двама от участниците в шоуто. Докато фермерите се бяха заели с ежедневната си работа, част от мъжете забелязаха, че от къщата на седмичния шеф Роман излиза пушек.

В началото повечето от тях решиха, че не е нещо сериозно, още повече, че камината не гореше активно. IT търговецът Жоро призна, че двамата с Роман още през нощта усетили дима и това ги принудило да се преместят в една от другите къщи. Оказа се, късметът е бил на тяхна страна, тъй като пушекът е можел бавно да ги задуши, а при още по-лошо стечение на обстоятелствата сградата да изгори до основи.

Красавица отиде да си смали носа, но после се случи нещо, което съкруши цялото й семейство!

Докато отвън музикантът Дидо гасеше дима с пожарогасител, стана ясно, че коминът на камината гори отвътре, при това с всяка следваща минута огънят се разраства. Самият Роман не се поколеба да рискува и се качи на покрива, за да избута на земята цялата каменна структура. Така всичко приключи успешно, но със сериозна дупка отгоре на шефския дом.

„ Ако бяхме останали да спим в къщата, щеше да е фатално за нас. А заради вятъра, който е доста силен в момента, цялата къща можеше да лумне “, сподели Жоро.

Ирина Шейк показа страхотно тяло след раждането в разголена фотосесия

Той допълни още, че инцидентът все пак е станал причина мъжете да се сплотят и с общи сили да се справят с проблема.

След като емигрантката Роси обяви, че заради инцидента трябва да се направи курбан, Роман намери начин все пак да се пошегува със случилото се. Репликата „ Романе, гориш “, която стана популярен след самозапалването му по време на дуела му срещу Цецо, отговаря с пълна сила и за настоящата ситуация в риалитито.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР