Сериозен инцидент в риалитито „Фермата“ за малко да доведе до

Сериозен инцидент в риалитито „Фермата“ за малко да доведе до ...

Жесток инцидент в риалитито "Фермата", по чудо няма трупове!.Сериозен инцидент в риалитито „Фермата“ за малко да доведе до тежки последици за двама от участниците в шоуто. Докато фермерите се бяха заели с ежедневната си работа, част от мъжете забелязаха, че от къщата на седмичния шеф Роман излиза пушек.

В началото повечето от тях решиха, че не е нещо сериозно, още повече, че камината не гореше активно. IT търговецът Жоро призна, че двамата с Роман още през нощта усетили дима и това ги принудило да се преместят в една от другите къщи. Оказа се, късметът е бил на тяхна страна, тъй като пушекът е можел бавно да ги задуши, а при още по-лошо стечение на обстоятелствата сградата да изгори до основи.

Красавица отиде да си смали носа, но после се случи нещо, което съкруши цялото й семейство!

Докато отвън музикантът Дидо гасеше дима с пожарогасител, стана ясно, че коминът на камината гори отвътре, при това с всяка следваща минута огънят се разраства. Самият Роман не се поколеба да рискува и се качи на покрива, за да избута на земята цялата каменна структура. Така всичко приключи успешно, но със сериозна дупка отгоре на шефския дом.

„Ако бяхме останали да спим в къщата, щеше да е фатално за нас. А заради вятъра, който е доста силен в момента, цялата къща можеше да лумне“, сподели Жоро.

Ирина Шейк показа страхотно тяло след раждането в разголена фотосесия

Той допълни още, че инцидентът все пак е станал причина мъжете да се сплотят и с общи сили да се справят с проблема.

След като емигрантката Роси обяви, че заради инцидента трябва да се направи курбан, Роман намери начин все пак да се пошегува със случилото се. Репликата „Романе, гориш“, която стана популярен след самозапалването му по време на дуела му срещу Цецо, отговаря с пълна сила и за настоящата ситуация в риалитито.

Източник: blitz.bg