Сервитьори и бармани от Пловдив излизат на протест. Те се

...
Сервитьори и бармани от Пловдив излизат на протест. Те се
Коментари Харесай

Сервитьори и бармани от Пловдив излизат на протест

Сервитьори и бармани от Пловдив излизат на протест. Те се събират в 12 часа на площад „ Стефан Стамболов” в града. Недоволството им е провокирано от факта - по думите им, че в страната има двоен стандарт по отношение на противоепидемичните мерки. В големите търговски обекти те не се спазвали, а в същото време хиляди са останали без работа заради затворени заведения.

В социалните мрежи има създадена организация за протести и в други градове на страната.

Всички имаме семейства. Сметките ни текат.Седим си вкъщи, а виждаме какво се случва по хипермаркетите, заяви една от протестиращите жени в ефира на Нова телевизия.

Според друг недоволен не е справедливо в къща за гости да могат да се събират до 15 души, а в един ресторант - да не могат. " С какво сме по различни ние? ", запита още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17081  Не подценявайте обикновените неща!, приканиха от Министерството на здравеопазването Не подценявайте обикновените неща!, приканиха от Министерството на здравеопазването  Днес Евроагенция по медикаментите взема решение за имунизацията на „ Пфайзер “ и „ Бионтех “ Днес Евроагенция по медикаментите взема решение за имунизацията на „ Пфайзер “ и „ Бионтех “  Приравняват антигенния тест до PCR-a. Какво значи това? Приравняват антигенния тест до PCR-a. Какво значи това?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР