Семейството на покойния сръбски певец Шабан Шаулич, който загина при

...
Семейството на покойния сръбски певец Шабан Шаулич, който загина при
Коментари Харесай

Семейството на Шабан бясно на мениджъра му! Кралят на фолка можеше да е още жив

Семейството на покойния сръбски певец Шабан Шаулич, който загина при жестока катастрофа в Германия на 17 февруари, е гневно на мениджъра му Сабит Дервишевич. Във фаталния ден той не изпратил шофьор с автомобил, който да откара звездата на сръбската музика до летището, пише сръбският „ Курир “.

Според близките му, ако това се беше случило, на певеца нямаше да му се наложи да пътува до летището с пианиста си и катастрофата можеше да бъде избегната.

Мъжът на тази СНИМКА от погребението на Шабан Шаулич не е случаен! Той е…

Дервишевич е имал устна уговорка с Шаулич да му осигури шофьор и той нямал съмнение, че тя ще бъде изпълнена. Това, обаче, не станало, тъй като е известно, че зад волана по време на катастрофата е бил Мирсад Керич. Шаулич се свързал с него, тъй като той живее в Офенбах.

„ Дервишевич многократно е организирал участия на Шаулич в Германия и е бил длъжен да му осигури самолетни билети, настаняване в хотел, кола и шофьор, който да го кара от летището до хотела и обратно. Досега винаги е било така. Всеки път, когато пееше там, на летището чакаше голяма кола, която му беше на разположение в Германия. Но на 17 февруари сутринта шофьорът и колата просто не се появиха пред хотела, където Шабан беше отседнал, затова той трябваше да събуди Мирослав Керич и да го помоли да го закара на летището, за да не си изпусне полета. Затова и Шабан меше много ядосан. За това свидетелства и кумът му Бобан Стоядинович, който беше с тях двамата в хотела, а след това и в колата, когато се случи инцидентът “, разказва източник, близък до семейството на сръбската легенда.

От момента на катастрофата Дервишевич не се е появявал нито веднъж пред семейството на Шаулич, с което допреди това бил много близък. Той дори не изразил съболезнования.

„ Той изобщо не се обади. Това е изненадващо, защото от десетилетия работи с Гока и Шабан и винаги го е наричал приятел. Той дори не изпрати съболезнования. Въпреки това дойде на погребението на Шабан, но не го видях да се приближи до семейството му. Вероятно е чул, че те са огорчени от него, защото не е спазил уговорката “, допълва източникът.

Семейството на Шаулич не е било намерено за коментар.

Само в БЛИЦ! Скандално разкритие: Българи измамили Шабан Шаулич с пари и предрекли смъртта му

Дервишевич е било помолен да коментира тези разкрития. Той не ги отрекъл. „ Просто ми кажете кой е източникът. Може да е бил сляп и да не ме е видял в параклиса на Новото гробище. Може би ще отнеса в гроба тайната защо приятелят ми прелетя над Дюселдорф. Това е повече от срамно “, написа той във Фейсбук.

Това, че Дервишевич добре се е познавал с Шаулич, личи и от неговия фейсбук профил, на който има много снимки на двамата. За профилна снимка си е оставил обща такава с Шаулич и Мирсад Керич.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР