Седемнайсет са жителите на община Дупница, които са под карантина

...
Седемнайсет са жителите на община Дупница, които са под карантина
Коментари Харесай

17 жителите на община Дупница са под карантина

Седемнайсет са жителите на община Дупница, които са под карантина към днешна дата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4386
За спазването й съблюдават служителите на дупнишката полиция. За други 170 карантината вече е изтекла, съобщиха от общинския пресцентър.



Двайсет и девет са включилите се като доброволци към община Дупница, чиито услуги ще се ползват само при възникнала нужда, при усложняване на ситуацията, уточниха още пресцентъра.

Екипите от проекта " Патронажна грижа " на община Дупница продължават да обслужват с безплатни доставки на хранителни продукти и лекарства карантинирани и възрастни хора без близки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4386  Владислав Горанов: Не е моментът за категоричен базов приход Владислав Горанов: Не е моментът за категоричен базов приход  Германия приготвя лист от ограничения, с цел да се върне след 19 април към естествения живот Германия приготвя лист от ограничения, с цел да се върне след 19 април към естествения живот  Двама избягаха от карантината си в Пловдив Двама избягаха от карантината си в Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР