Сегашният формат на управление няма по-добро решение за себе си

...
Сегашният формат на управление няма по-добро решение за себе си
Коментари Харесай

Политически психолог разкри кога Борисов би подал оставка!

Сегашният формат на управление няма по-добро решение за себе си и ще продължи да поддържа мнозинството в парламента. Това каза политическият психолог проф. Антоанета Христова, предава " Фокус ".

Тя уточни, че проблемът е, че Борисов държи еднолично целия контрол върху ситуацията и в същото време не е способен да контролира всички секторни политики. Рискът премиерът да бъде ядосан от патриотите е голям. Ако се стигне до критична точка на изнервяне заради абсурдно поведение от страна на патриотите или на собствените му министри, Бойко Борисов може да подаде оставка, прогнозира проф. Христова.

„ В момента шансът да излезеш на улицата и да поискаш конкретна промяна от Бойко Борисов е по-голям отколкото шансът да се случи нещо добро, искайки революция. Когато се сложат тези две страни на психологическия анализ и взимане на решение – понякога осъзнато, понякога неосъзнато – ние много ясно разбираме защо в България хората не са съгласни на предсрочни избори. Те искат промяна, българинът иска справяне с проблемите тук и сега, но не иска предсрочни избори. “

Проф. Христова каза още, че автентичният бунт на протестиращите е бил на хора, които са искали справедливост, но са се появили инженерни политически влияния. Тя уточни, че българинът иска промяна и развитие, но не чрез революция. Според проф. Христова това се дължи на осъзнаването, че България е остров на спокойствието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР