Сега си давам сметка след година и половина, че може

...
Сега си давам сметка след година и половина, че може
Коментари Харесай

Волен Сидеров обясни защо иска оставката на Каракачанов, кой е най-големият му страх и ще става ли вицепремиер

Сега си давам сметка след година и половина, че може би направихме грешка, че излъчихме двамата лидери, може би трябваше да посочим други хора. Това заяви лидерът на " Атака " Волен Сидеров по повод оставката на Валери Симеонов и предложението му вицепремиерът Красимир Каракачанов също да се оттегли от управлението в ефира на bTV.

" Загубихме комуникацията и всичко това. Опасявам се да не последваме съдбата на реферматорите. Тях ги няма на политическата сцена ", посочи той.

" Тази оставка я предлагам като спасителна акция, а не като нападка към Каракачанов, че може да подкрепяме управлението и без да заемаме ръководни фигури. Имаме нужда от обновяване. Не говоря за напускане на управлението, а за оттеглянето на лидерите. Има спад на доверието в патриотите. И на определени действия ", смята лидерът на Атака.

" Отдавна говорех да се концентрираме върху важните неща а не акции по дискотеки. Комуникацията между нас трима се влоши. защото те са заети. Понякога не сме се виждали и със седмици. Това мое виждане се знае, то не е ново. Дайте да се концентрираме върху неща, които са важни за стандарта на Българите ", посочи още Сидеров.

Сидеров посочи, че не е говорено дали той ще поеме ръководен пост на вицепремиер. " Не е обсъждано с никого и не е ставало дума ", заяви той.

Лидерът на Атака коментира и премиера Бойко Борисов.

Явно има промяна и в него защото преди определени дни каза, че оставката на Симеонов ще счупи коалицията, но това се се случи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР