Северната територия на Австралия регистрира първи заразен с COVID-19 от

...
Северната територия на Австралия регистрира първи заразен с COVID-19 от
Коментари Харесай

Първи случай на COVID-19 от три месеца в Северната територия на Австралия

Северната територия на Австралия регистрира първи заразен с COVID-19 от три месеца - мъж, прекарал известно време в чужбина и в огнището на заразата в Мелбърн, предаде АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10000
Здравните власти заявиха, че мъжът се е върнал в понеделник от Мелбърн, преди снощи да бъде наложена едномесечна карантина на 36 предградия във втория по големина град в Австралия, намиращ се в югоизточната част на страната-континент.

Мъжът е прекарал две седмици под карантина в хотел в Мелбърн, след като се е върнал от чужбина, а после е бил за няколко дни в едно от 36-те предградия.

Властите не казаха дали човекът се е заразил в Мелбърн или в чужбина. За последно в Северната територия беше регистриран случай на инфекцията на 6 април.

300 000 австралийци под карантина

Здравните власти в щата Виктория заявиха, че през последните 24 часа са регистрирани 77 заразявания в Мелбърн, предимно в поставените под карантина предградия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10000  Южна Корея записва 63 нови случая на заразяване с ковид Южна Корея записва 63 нови случая на заразяване с ковид  Нови трима пациенти с коронавирусна пневмония признати в МБАЛ- Смолян Нови трима пациенти с коронавирусна пневмония признати в МБАЛ- Смолян  В Токио втори следващ ден записват над 100 новозаразени с ковид В Токио втори следващ ден записват над 100 новозаразени с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР