С дарения от фирми и лично от кмета на Лом

...
С дарения от фирми и лично от кмета на Лом
Коментари Харесай

С дарения болницата в Лом закупи апаратура

С дарения от фирми и лично от кмета на Лом д-р Георги Гаврилов местната болница МБАЛ " Свети Николай Чудотворец " закупи много необходима техника за лечение, съобщиха от община Лом.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3957
От началото на обявената преди седмица дарителска кампания са събрани 29 176 лева. С част от сумата е закупен нов апарат за кръвно-газов анализ, изключително необходим при лечението на пневмонии, а с друга част и със собствени средства на болницата е изградена също много важна за лечението на пациентите централна кислородна и въздушна инсталация.

100 000 лева дарява семейство Домусчиеви за ловешката болница

Най-големият дарител в местната кампания, обявена от кмета д-р Гаврилов, е Българската банка за развитие. Дарителската кампания продължава, уточниха от общината в Лом.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3957  Съединени американски щати се готви да предложи носенето на маски Съединени американски щати се готви да предложи носенето на маски  Бивш министър се оплака от домашно принуждение Бивш министър се оплака от домашно принуждение  Нови 16 болни от COVID-19 в Черна гора Нови 16 болни от COVID-19 в Черна гора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР