Сградата на община Благоевград е затворена за граждани, след като

...
Сградата на община Благоевград е затворена за граждани, след като
Коментари Харесай

Затвориха Община Благоевград за 24 часа заради заразения с COVID-19 главен архитект

Сградата на община Благоевград е затворена за граждани, след като се установи коронавирус инфекция при главният архитект на общината, каза за БТА кметът на Благоевград Румен Томов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9366
Арх. Васил Тинчев е настанен в инфекциозното отделение на благоевградската болница с бронхопневмония, а резултатът от първият PSR тест е положителен. Вчера вечерта всички кабинети и помещения в сградата на общинската администрация са били дезинфекцирани, каза още кметът на Благоевград. Установени са контактните лица на арх. Тинчев, взети са им проби, а резултатите ще са ясни до края на днешния ден, посочи Румен Томов.

Изследват за COVID-19 30 души от община Благоевград

Сградата на общината ще бъде затворена само днес, докато се изясни каква е ситуацията с разпространението на вируса, отбеляза кметът на Благоевград. Румен Томов посочи, че ако има заразен служител или служители, те ще бъдат поставени под карантина. Останалите ще бъдат отново на работа от утре с обичайното си работно време. Кметът на Благоевград увери, че дезинфекция на сградата на общината се прави по няколко пъти на ден, с цел осигуряване безопасност и спокойствие за гражданите.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9366  Заразените с ковид в Русия са над 545 000 Заразените с ковид в Русия са над 545 000  Пекинската разновидност на COVID-19 може да се окаже по-силно заразна от публикуваната от Ухан Пекинската разновидност на COVID-19 може да се окаже по-силно заразна от публикуваната от Ухан  Под карантина в област Сливен са 1043 души Под карантина в област Сливен са 1043 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР