С глоба в размер от 11 000 евро е заплашен

...
С глоба в размер от 11 000 евро е заплашен
Коментари Харесай

Белгийски принц се зарази с COVID-19. Олеква с 11 000 евро

С глоба в размер от 11 000 евро е заплашен белгийският принц Йоахим, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8760
Двадесет и осем годишният аристократ, който е десетият в реда на престолонаследието на трона на западноевропейската монархия, е пристигнал на 26 май в Испания по стажантска програма.

Два дни по-късно принцът е отишъл на купон в южния град Кордоба, където е участвал в купон с още 26-ма души. По този начин той е нарушил правилата. Местните власти са забранили събиранията на повече от 15 души.

Аристократът по време на купона се е заразил с COVID-19. Симптомите на принц Йоахим са били леки и не се е налагало той да бъде хоспитализиран.

Принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус

" Аз се извинявам за това, че наруших правилата. Готов съм да понеса всички последици от моите действия ", това е заявил принц Йоахим вчера.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8760  Премиерът на Армения е инфектиран с COVID-19 Премиерът на Армения е инфектиран с COVID-19  333 нови случая на COVID-19 в Германия за последното денонощие 333 нови случая на COVID-19 в Германия за последното денонощие  Над 1000 са жертвите на COVID-19 в Чили Над 1000 са жертвите на COVID-19 в Чили
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР