Свирка стана повод за двадесетминутно прекъсване на днешното заседание на

...
Свирка стана повод за двадесетминутно прекъсване на днешното заседание на
Коментари Харесай

Свирка прекъсна заседание на Скупщината

Свирка стана повод за двадесетминутно прекъсване на днешното заседание на сръбския парламент, съобщи местното радио Б92.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7320
Депутатите в Скупщината в Белград са се събрали на Гергьовден, за да обсъдят предложението на правителството за вдигане на извънредното положение. По време на разискванията законодателят от крайнодясната партия " Двери " Бошко Обрадович е станал, извадил свирка и започнал я да надува.

Изявата на парламентариста е принудила председателката на органа на законодателната власт на балканската държава - Мая Гойкович да направи две забележки на депутата. Той обаче е продължил да нарушава реда. Заради това Гойкович е наредила извеждането на Обрадович от залата и обявила почивка за 20 минути.

Сърбия е въвела извънредно положение на 15 март, за да предотврати разпространението на COVID-19.

Президентът на Сърбия Александър Вучич се срещна с по-големия си син, който оздравя от COVID-19

По последни данни инфектираните с болестта хора в страната са бил над 9000, смъртните случаи – 200, а оздравелите пациенти - повече от 1700.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7320  Плажуващ опита да удави служител на реда в морето, бил предизвестен да се прибере у дома Плажуващ опита да удави служител на реда в морето, бил предизвестен да се прибере у дома  Чехите развиват прекомерно постепенно имунитет към новия ковид Чехите развиват прекомерно постепенно имунитет към новия ковид  Над 200 умряли от COVID-19 в Испания за 24 часа Над 200 умряли от COVID-19 в Испания за 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР