Световните медии препредават историята на едно мексиканско семейство от град

...
Световните медии препредават историята на едно мексиканско семейство от град
Коментари Харесай

Сърцераздирателно писмо на раздяла: Момиченце "подари" на майка си собственото си самоубийство

Световните медии препредават историята на едно мексиканско семейство от град Агуаскалиентес, в което се разиграла истинска трагедия. Едва 10-годишно момиченце решило да се самоубие заради собствената си майка.

Пълното със съжаление, любов и мъка писмо е разчуствало дори и свикналите на всичко криминалисти.



До трагедията се стигнало на празника Тримата крале, когато хората в Мексико си разменят помежду подаръци. Нещастното момиченце решило да се самоубие като подарък за майка си. До обесеното телце на детето полицаите намерили прощално писмо, пълно със себеобвинения.

Детето пишело, че иска така да приключи с мъката и се обвинявало, че е виновно за това, бе баща му е напуснал семейството.

" Скъпи Трима крале, много ви моля, когато напусна този свят, мама да стане най-щастливата жена на целия свят, защото още от раждането си й причинявам само болка и мъка ", с тези думи започвало писмото, които разследващите трябвало да прочетат с натежало сърце.

В него имало и послание за майката: " Надявам се, че ще си спомнеш за мен, когато и ти дойдеш на небето и най-накрая ще ме прегърнеш. Винаги си ми казвала, че не си ме искала и съжаляваш, че си ме родила. Обичам те прекалено много. Затова на днешния празник ти давам с цялото си сърце своята смърт ", пишело детето.

Според съседите момиченцето било безпроблемно и на никого не би му хрумнало, че ще извърши нещо такова. Медиите съобщават, че в момента полицията в Мексико издирват майката, която е изчезнала.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР