Световната търговия вероятно ще се свие с до 32 на

...
Световната търговия вероятно ще се свие с до 32 на
Коментари Харесай

Световната търговия вероятно ще се свие с до 32% заради пандемията

Световната търговия вероятно ще се свие с до 32 на сто през 2020 година заради пандемията от новия коронавирус, прогнозира днес Световната търговска организация (СТО), цитирана от Франс прес и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4709
СТО посочи широк диапазон за спада тази година - от 13 на сто до 32 на сто с аргумента, че продължава да има голяма въпросителна за отражението на безпрецедентната здравна криза върху икономиката, предава БТА.

През 2021 година световната търговия ще се активизира с 21 до 24 на сто, очаква СТО. Женевската организация допълни, че резултатът ще зависи до голяма степен от продължителността на пандемията и ефективността на политиката за справянето с нея.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4709  Директорът на Директорът на " Александровска " болница: Всички чиновници ще бъдат тествани за COVID-19  България и Белгия може да дадат заслон на деца-мигранти от Гърция България и Белгия може да дадат заслон на деца-мигранти от Гърция  Дезинфекцират циганския квартал Дезинфекцират циганския квартал " Факултета "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР