Световната здравна организация предупреди, че ще са необходими нови мерки

...
Световната здравна организация предупреди, че ще са необходими нови мерки
Коментари Харесай

СЗО призовава за нови мерки срещу COVID-19

Световната здравна организация предупреди, че ще са необходими нови мерки срещу COVID-19 през зимата, съобщава БТВ. От понеделник Мадрид връща ограниченията, заради увеличение на случаите.

На 850 хил. души в района на испанската столица ще бъдат наложени ограничения за пътуване. Страната има най- много заразени в Европа, а Мадрид отново е най- силно засегнатият регион.

Франция регистрира най-големия брой новоинфектирани от началото на пандемията – над 13 хил. за 24 ч.

След рязко увеличение на случаите на Острова, и британският премиер Борис Джонсън предупреди, че втора вълна сега е „ неизбежна “.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12337  Отрицателни са пробите за COVID-19 на учителите, контактни на инфектираната преподавателка в Ловеч Отрицателни са пробите за COVID-19 на учителите, контактни на инфектираната преподавателка в Ловеч  Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната  Лекар, преборил ковид: Това е война против незабележим зложелател, който коси наред Лекар, преборил ковид: Това е война против незабележим зложелател, който коси наред
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР