Световната здравна организация (СЗО) съобщи днес за над 228 102

...
Световната здравна организация (СЗО) съобщи днес за над 228 102
Коментари Харесай

СЗО съобщи за рекордните над 228 000 нови случая с коронавирус по света за последното дененощие

Световната здравна организация (СЗО) съобщи днес за над 228 102 нови случая с коронавирус по света, което е рекордно увеличаване за 24 часа, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10314
За този период най-голям е броят на новите заразени в САЩ, Бразилия, Индия и Република Южна Африка, сочи дневният доклад на СЗО.

Предишният рекорден дневен ръст е 212 326 нови случая, регистриран на 4 юли. Броят на смъртните случаи от Ковид-19 остава стабилен средно по 5000 дневно.

Изчисление на Ройтерс, въз основа на данни до сряда, показва, че случаите с коронавирус по света са вече повече от 12 милиона. За седемте месеца на пандемията заразата е причинила смъртта на над 555 хиляди човека по света, отбеляза агенцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10314  Случаите с ковид в Чехия са към този момент над 13 000 Случаите с ковид в Чехия са към този момент над 13 000  Учени: Коронавирусът се развъжда и в сърцето Учени: Коронавирусът се развъжда и в сърцето  Почина инфектираният с ковид мъж, приет в болница в МБАЛ - Шумен в тежко положение Почина инфектираният с ковид мъж, приет в болница в МБАЛ - Шумен в тежко положение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР