Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че промяната на сезоните изглежда

...
Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че промяната на сезоните изглежда
Коментари Харесай

СЗО: COVID-19 не се държи като грип

Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че промяната на сезоните изглежда не се отразява върху разпространението на коронавируса, информира " Ройтерс ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10901
От организацията подчертаха, че този вирус не се държи като грип, който следва сезонните тенденции.

" Хората продължават да мислят за сезоните. Всички ние трябва да разберем, че това е нов вирус...този вирус се държи различно ", каза говорителят Маргарет Харис на брифинг в Женева. Представителят призова за бдителност при прилагането на мерки срещу разпространението на коронавирус на масови мероприятия.

СЗО: Настоящата пандемия е най-тежкото извънредно положение в здравно отношение

Тя също призова да не се мисли за вълни на зараза, тъй като " ще бъде една голяма вълна. Ще бъде нагоре и надолу малко ".

Изпълнителният директор на СЗО по извънредните ситуации Майк Райън заяви по-рано, че при сегашното темпо през първата половина на 2021 г. може да започне поставянето на ваксина против коронавируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10901  Здравните управляващи в Германия предлагат да не се пътува до Испания Здравните управляващи в Германия предлагат да не се пътува до Испания  Броят на инфектираните с COVID-19 в Индия наближава 1,5 милиона души Броят на инфектираните с COVID-19 в Индия наближава 1,5 милиона души  Случаите на ковид в Русия надвишиха 820 000 Случаите на ковид в Русия надвишиха 820 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР