Свалена е карантината на детско отделение в МБАЛ Рахила Ангелова

...
Свалена е карантината на детско отделение в МБАЛ Рахила Ангелова
Коментари Харесай

Свалена е карантината в детско отделение на пернишката болница

Свалена е карантината на детско отделение в МБАЛ " Рахила Ангелова " в Перник, съобщи за БТА изпълнителният директор д-р Анатолий Митов.

Ограничението бе наложено на 18 септември заради практикуващ в отделението млад лекар, който е дал положителна проба за коронавирус. Той работел в " Пирогов ", но давал дежурства и в пернишкото детско отделение.

Карантината е отменена, защото се оказали отрицателни пробите на всички контактни лица на младия лекар. Отделението отново приема пациенти. В последните три дни пернишките деца бяха насочвани към софийски болници.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12407  Здравен министър: При съществуване на сполучлива ваксина животът ще се възстановява през лятото на 2021 година Здравен министър: При съществуване на сполучлива ваксина животът ще се възстановява през лятото на 2021 година  Учителка в детска градина в Смолян положителна за COVID-19 Учителка в детска градина в Смолян положителна за COVID-19  Чешкото здравно министерство ще бъде управлявано от епидемиолога професор Роман Примула Чешкото здравно министерство ще бъде управлявано от епидемиолога професор Роман Примула
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР