Само преди няколко часа се проведе церемонията по връчването на

...
Само преди няколко часа се проведе церемонията по връчването на
Коментари Харесай

Тотален резил! Рокли без гащи, липса на сутиени, бални джапанки и още нелепи тоалети на "Оскарите"

Само преди няколко часа се проведе церемонията по връчването на 91-те награди " Оскар " в Лос Анджелис. Както винаги това е дефиле и опит на известните дизайнери да облекат най-големите звезди, които да представят хитовите модели от колекциите им. И това преминаване по червения килим обаче не се размина без гафове.
Някои звезди буквално шашнаха всички с визията си, а много от зрителите и киноманите се зачудиха как въобще са се съгласили да облекат подобни тоалети.
Голотия, пошли деколтета и скандално много плът - това са най-шокиращите рокли по време на " Оскарите " през годините (СНИМКИ)
Перушина, лъскави платове, скъсани минижупчета и флоралните десени, като за разходка по плажа бяха само част от неуместните решения на дизайнерите, с които да се покажат известните актриси.

Някои от дамите, дефилирали на церемонията бяха с рокли, от които се виждаха не само гащите им, но и други интимни елементи от тялото им. Други пък толкова бяха прекалили с опита си да са екстравагантни, че цъфнаха с гащеризон, чиято яка покриваше лицето им и никой не можеше да установи кой всъщност е сгафил с тази визия. Трети пък бяха решили да комбинират официална сатенена бална рокля с жълти джапанки.
Дизайнери шокираха публиката на ревю в Ню Йорк! Връща ли се на мода девственият пояс?!? (СНИМКИ)
Липсата на сутиени, макар и при по-възрастните дами, посетили церемонията също е плашеща тенденция.

Вижте най-скандалните изцепки и нелепи тоалети на церемонията по връчването на наградите " Оскар " на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР